Имоти

Последни обявления

0 0Не е зададенаПетък 01, Февруари 2019
0 0Не е зададенаПетък 01, Февруари 2019
Фабрика10,050.00 0гр. РусеBGN 1799300.00Сряда 09, Януари 2019
Парцел1,290.00 m2гр. СофияBGN 283520.00Понеделник 18, Февруари 2019
Промишлен имот1,320.00 m2гр. ПлевенBGN 235520.00Понеделник 03, Декември 2018
Промишлен имот1,820.00 m2гр. ПлевенBGN 704400.00Понеделник 03, Декември 2018
Тристаен апартамент98.12 m2гр. СофияBGN 266900.00Понеделник 03, Декември 2018
Гараж30.54 m2гр. СофияBGN 32100.00Понеделник 17, Септември 2018
Парцел1,880.00 m2с. ОгняновоBGN 1880.00Понеделник 17, Септември 2018
Парцел1,118.00 m2с. ОгняновоBGN 8190.00Понеделник 17, Септември 2018